Meest uitgebreide park in Nederland

vakantiepark Limburg

Wanneer je de verschillende campings en vakantieparken met elkaar vergelijkt dan heeft vakantiepark Limburg de beste en uitgebreidste faciliteiten van alle vakantieparken. Bij de Leistert kun je zelfs een kampeerplaats huren met privé sanitair, op deze manier hoef je niet te lopen naar het sanitairgebouw. Je verblijft in je eigen vouwwagen of tent met een gehuurd sanitair gebouw van de camping. Wil je nog luxer overnachten dan huur je een compleet ingerichte bungalow voor 2 personen of een hele familie.  

vakantiepark Limburg

Complete camping met alle faciliteiten 

Het aanbod van faciliteiten is bijzonder te noemen, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. In de plaza kun je leuke activiteiten doen, kinderen in een indoorspeeltuin en volwassenen kunnen op de bowlingbaan een spel spelen. Of het nu mooi weer is of het regent, bij de Leistert heb je altijd iets te doen. In het binnenzwembad waan je dat je even in de tropen bent, palmbomen en stroomversnellingen om een heerlijke middag te hebben. Is de zon er dan heeft dit vakantiepark Limburg ook een golfslagbad in de open lucht. 

vakantiepark Limburg

Mogelijkheden om te overnachten 

Echt kamperen op een open veld met de andere vakantiegangers is een van de opties om te overnachten. Wil je wat meer luxe met een compleet ingerichte lodge dan is dit ook een mogelijkheid. Leuk voor de kinderen is een safaritent, hierbij krijg je een extra tentje voor de kinderen die je ernaast kunt zetten. Wil je echt ontspanning en rust, inclusief een mooie tuin dan huur je gewoon een bungalow.