Camper huren in Nieuw-Zeeland

Benieuwd welke campers je kunt huren in Nieuw-Zeeland? Kijk eens naar deze Nieuw-Zeeland campers. Deze campers worden aangeboden door een Nederlandse organisatie. Ze zijn vooral expert op het gebied van Australische reizen, maar bieden dus ook campers te huur aan voor een vakantie of reis door Nieuw-Zeeland. Met al deze Nieuw-Zeeland campers kun je dus door het land reizen, terwijl je contactpersoon gewoon Nederlands spreekt. Wel zo prettig. En het aanbod is groot genoeg. Er zijn campers voor ieder aantal personen in een reisgezelschap.

Zo veel mogelijk slaapplaatsen

De grootste optie met de meeste slaapplaatsen van de Nieuw-Zeeland campers is de Ford Transit. Hier heb je maar liefst zes slaapplaatsen. Genoeg voor het gezin en bezoek dus in de meeste gevallen. Daarna heeft de Economy Hitop de meeste slaapplaatsen. Hier kun je met vier mensen in slapen. De meeste Nieuw-Zeeland campers hebben drie slaapplaatsen. Dit zijn allereerst de Low Budget Hitop en de Budget Hitop, maar daarnaast ook de Volkswagen 2 Berth. Je kunt natuurlijk ook knus met je partner of beste vriend(in) op pad gaan en kiezen voor twee slaapplaatsen.

Juist knus met z’n twee

Dan kies je voor de Jucy Coaster of de Jucy Cabana. Al deze campers zijn dus beschikbaar in Nieuw-Zeeland, maar ook op verschillende plaatsen in Australië. Met één van deze campers maak je hoe dan ook een onvergetelijke trip door een prachtig land vol met bijzondere natuur. Kijk voor alle informatie op deze website. Je kunt hier natuurlijk ook contact opnemen om een camper te huren in Nieuw-Zeeland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *